2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Alakszai: Miskolc jövője a fiatalok kezében van

Miskolc jövője a fiatalok kezében van - mondta a kormánypártok polgármesterjelöltje. Alakszai Zoltán megválasztása esetén kiemelt figyelmet fordítana a középiskolás korosztályra, ösztöndíjat dolgozna ki a nyári szünet hasznos eltöltésére, és összefogást hirdetne a drogprevenció érdekében.

  • Alakszai: Miskolc jövője a fiatalok kezében van

Miskolc is csatlakozott a napokban zajló Európai Mobilitási Hét programjaihoz. A közlekedési-és környezetvédelmi rendezvénysorozat keretében főleg a fiatalokat szeretnék megszólítani a különböző sportos játékokkal.

A kormánypártok polgármesterjelöltje szerint egy városvezetés akkor gondolkodik felelősségteljesen, ha minden korosztály iránt felelősséget vállal. Alakszai Zoltán ifjúságpolitikai programjában az iskolásokat helyezi a középpontba.

Alakszai Zoltán tervezi továbbá az Ifjúsági Tanács felállítását, és a fiatalok igényeit felmérve szórakozási lehetőségeket is fejlesztené a következő öt évben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!