2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Pajtakult 11:05

Belföld

Akik karácsonykor is dolgoznak

Míg az emberek nagy része a családjával, otthonában tölti a karácsonyt, vannak, akik ilyenkor is azon dolgoznak, hogy biztonságban karácsonyozhassunk. Az ünnepek alatt is több ezer rendőr, tűzoltó és mentő van szolgálatban, akik segítik a bajbajutottakat. A kigyulladt karácsonyfák miatt naponta 30 lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat országszerte, a mentőkhöz pedig idén karácsonykor is több ezer hívás érkezett.

  • Akik karácsonykor is dolgoznak

A Katasztrófavédelem munkatársai az ünnepek alatt is változatlan számban, országszerte 500 járművel mintegy 2000-ren vannak szolgálatban.

A rend őrei is szolgálatban vannak karácsonykor és figyelnek arra, hogy mindenki biztonságban ünnepelhessen.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai sem pihennek karácsonykor. Az ünnepek alatt országszerte mintegy 1700-an vannak szolgálatban.

Az idei év a mentők számára is nagyon nehéz volt, a bajba jutottak mentése mellett, félmillió koronavírus tesztet végeztek el. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai egy megható videóval kívántak kellemes ünnepeket 2020-ban.

Csató Gábor, az országos Mentőszolgálat főigazgatója mindenkitől azt kérte, hogy az ünnepek alatt is tartsák be a járványügyi intézkedéseket.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!