2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Akik karácsonykor is dolgoznak

Míg az emberek nagy része a családjával, otthonában tölti a karácsonyt, vannak, akik ilyenkor is azon dolgoznak, hogy biztonságban karácsonyozhassunk. Az ünnepek alatt is több ezer rendőr, tűzoltó és mentő van szolgálatban, akik segítik a bajbajutottakat. A kigyulladt karácsonyfák miatt naponta 30 lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat országszerte, a mentőkhöz pedig idén karácsonykor is több ezer hívás érkezett.

A Katasztrófavédelem munkatársai az ünnepek alatt is változatlan számban, országszerte 500 járművel mintegy 2000-ren vannak szolgálatban.

A rend őrei is szolgálatban vannak karácsonykor és figyelnek arra, hogy mindenki biztonságban ünnepelhessen.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai sem pihennek karácsonykor. Az ünnepek alatt országszerte mintegy 1700-an vannak szolgálatban.

Az idei év a mentők számára is nagyon nehéz volt, a bajba jutottak mentése mellett, félmillió koronavírus tesztet végeztek el. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai egy megható videóval kívántak kellemes ünnepeket 2020-ban.

Csató Gábor, az országos Mentőszolgálat főigazgatója mindenkitől azt kérte, hogy az ünnepek alatt is tartsák be a járványügyi intézkedéseket.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!