2023. 04. 01. Szombat Hugó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Célpont 13:05

Belföld

Ágyneműs gyilkos: meghallgatták a szakértőket

Szakértők meghallgatásával folytatódott S. László tárgyalása a Szombathelyi Törvényszéken.

A férfi a vád szerint 2010 júniusában féltékenységből ölte meg barátnőjét, akinek holttestét ezután lepedőbe csavarta és az ágyneműtartóba tette, majd úgy tett, mintha keresné a nőt. Amikor másnap a rendőrök igazoltatni akarták őt, Szombathelytől Kislődig menekült autójával. Ott balesetet szenvedett, elméje pedig oly mértékben károsodott, hogy cselekvőképességet kizáró gondnokság alá került.


A tárgyaláson meghallgatott szakértők szerint a gyilkosság elkövetésekor a férfi elmeállapota nem zárta ki, hogy belássa tettének következményeit. Abban azonban nem értettek egyet, hogy egyáltalán nem, vagy csak enyhe fokban volt-e zavart annak idején a tudata. A baleset óta eltelt három évben a szakértői vizsgálatok alapján állapota jelentősen javult, ezért az eljárás lefolytatható ellene, további kezelése pedig börtönkörülmények között is lehetséges. A bíró elnapolta a tárgyalást, miután az ügyész és az ügyvéd is újabb szakértők meghallgatását kérte.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ötcsillagos hotel és élménypark nyílt szántódon

Ötcsillagos hotel és élménypark nyílt szántódon

A gazdaság növekedése szempontjából fontos a szolgáltatóipar fejlődése. Ezen belül pedig a szállodaipar az elmúlt egy évtizedben rengeteget fejlődött – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter Szántódon egy új öt csillagos, családi hotel és élménypark ünnepélyes megnyitóján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Újabb három német szélsőbaloldalit köröznek

Újabb három német szélsőbaloldalit köröznek

Újabb három németországi szélsőbaloldalit köröznek - írja a Magyar Nemzet. Már tíz lehetséges embervadászt azonosított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a februári budapesti brutális támadók közül.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!