2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Ágyneműs gyilkos: meghallgatták a szakértőket

Szakértők meghallgatásával folytatódott S. László tárgyalása a Szombathelyi Törvényszéken.

A férfi a vád szerint 2010 júniusában féltékenységből ölte meg barátnőjét, akinek holttestét ezután lepedőbe csavarta és az ágyneműtartóba tette, majd úgy tett, mintha keresné a nőt. Amikor másnap a rendőrök igazoltatni akarták őt, Szombathelytől Kislődig menekült autójával. Ott balesetet szenvedett, elméje pedig oly mértékben károsodott, hogy cselekvőképességet kizáró gondnokság alá került.


A tárgyaláson meghallgatott szakértők szerint a gyilkosság elkövetésekor a férfi elmeállapota nem zárta ki, hogy belássa tettének következményeit. Abban azonban nem értettek egyet, hogy egyáltalán nem, vagy csak enyhe fokban volt-e zavart annak idején a tudata. A baleset óta eltelt három évben a szakértői vizsgálatok alapján állapota jelentősen javult, ezért az eljárás lefolytatható ellene, további kezelése pedig börtönkörülmények között is lehetséges. A bíró elnapolta a tárgyalást, miután az ügyész és az ügyvéd is újabb szakértők meghallgatását kérte.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

A kampányt berúgtuk – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!