2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 10:55

Belföld

Adventi díszkivilágítást kapott a diósgyőri vár

A negyedik bástya kivilágításával az ország legnagyobb adventi koszorúja lett a Diósgyőri vár. Miskolcon már ötödik éve hagyomány, hogy a város nevezetességét az adventi vasárnapokon lila fénybe öltöztetik. A programra egy-egy alkalommal több százan kilátogatnak, akik az ünnepi műsor mellett tűzijátékot is láthatnak.

  • Adventi díszkivilágítást kapott a diósgyőri vár

A Diósgyőri vár rekonstrukciója 2014-ben kezdődött el, a következő évtől pedig egy-egy bástya díszkivilágítást kapott az advent heteiben, ezzel szimbolizálva az ünnepvárás időszakát. Vasárnaponként a gyertyagyújtás mellett ünnepi műsorok is várják az érdeklődőket.

A programot minden alkalommal tűzijáték zárta. Advent utolsó vasárnapján a Diósgyőri vár mind a négy bástyájából lőttek fel tűzeffekteket.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!