2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Belföld

Adótartozásai ellenére drága kampányvideókkal virít Juhász Péter

Juhász Péter az ellenzék jelöltjeként indul az V. kerületi polgármester-választáson. Rendkívül aktív a közösségi oldalakon, évek óta drága videókat készít YouTube-ra és Facebook-ra egyaránt. Sőt, azokat milliókért meg is hirdeti a Facebook-on és a YouTube-on. Azt viszont senki sem tudja, hogy pontosan miből fizeti a többszörösen megbukott politikus az életmódját és politikai tevékenységét, hiszen cégeiben vagyoni részesedés lefoglalása van folyamatban és tavalyig hatalmas tőketartozása is volt a KözösÜgyünkben.

  • Adótartozásai ellenére drága kampányvideókkal virít Juhász Péter

A Magyar Nemzet cikke a Macskafogó Kft-t emlegeti, de Juhász másik, korábban dedikáltan politikával foglalkozó cége, a KözösÜgyünk Kft. sem mutat fényesebb működést.

Ráadásul végignézve az Opten cégfigyelőben a cég negatív eseményeit, azt látjuk, hogy a cégben 2022 óta 11 darab végrehajtás volt foganatosítva, vélhetően szintén adótartozásaimiatt.

A legutolsó vagyoni részesedés lefoglalásának foganatosítása 2024. május 24-én történt.

A cég pénzügyei általánosan nincsenek rendben, mert bár a 2021-es - 105 millió forintos eredményt, sikerült 2022-re – 41 millióra javítania, de brutális tőketartozást hordozott a KözösÜgyünk, így a cégfigyelő szerint 601 százalékos az eladósodottsága. Ezt úgy érte el Juhász cége, hogy közben Egyéb bevételként 262 millió forintot kapott rejtélyes adományozóktól. Vagyis közel 300 millió forintot szórt el a gyűlölködő videóira – és másra - csak 2023-ban Juhász. 2023-ban már jóval kevesebb volt az Egyéb bevétel, hiszen a beszámoló szerint csak 405 ezer forinthoz jutott a cég.

teljes cikk a Tűzfalcsoport honlapján olvasható.

Fotó: Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Számtalan nagysikerű magyar alkotás született a Pannónia Filmstúdióban, amelyek közül a szeptember 17-én kezdődő Budapesti Klasszikus Film Maratonon igazi gyöngyszemeket is találhatunk majd. A Svenk című műsorunkban részletesen is megismerhetik a kínálatot.
Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Ki ne ismerné és szeretné az 1986-ban bemutatott Macskafogó című rajzfilmet? A Szélesvásznú történelem adásában ezúttal Ternovszky Bélával, az alkotás Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendezőjével, valamint a rajzfilmben szereplő Lusta Dick hangját adó Mikó Istvánnal beszélgetünk a film kulisszatitkairól.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!