2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Adományt szállít a rászorulóknak a KDNP

Tartós élelmiszert, gyógyszereket, valamint tisztálkodási és babápolási szereket juttat el Kárpátaljára a KDNP képviselőcsoportja. Simicskó István frakcióvezető Kisvárdán azt mondta, a tömörülés mindent megtesz annak érdekében, hogy megkönnyítse és segítse az Ukrajnából Magyarországra menekülők helyzetét. A politikus hozzátette, bízik abban, hogy a katonai konfliktus mielőbb lezárul, de a politikai és diplomáciai konfliktus valószínűleg még sokáig el fog húzódni. Emiatt pedig a segélyezésre tartósan szüksége lehet az ukrán népnek és a kárpátaljai magyaroknak.

  • Adományt szállít a rászorulóknak a KDNP

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!