2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Belföld

Adatvédelmileg súlyosan aggályos a gyöngyösi baloldali városvezetés egyik közleménye

Adatvédelmi szempontokból súlyosan aggályos az a közlemény, amit a gyöngyösi baloldali önkormányzat tett közzé egy a városházán múlt héten történt fegyveres fenyegetés kapcsán. Az oltásbotrányba keveredett polgármester közleményében részletesen leírta, hogy ki volt a támadó, milyen az anyagi és a családi helyzete. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke szerint az önkormányzat túl sok információk közölt a támadóról. Sőt a közlemény a városházán is okozott kommunikációs zavart.

  • Adatvédelmileg súlyosan aggályos a gyöngyösi baloldali városvezetés egyik közleménye

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!