2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Adatok utalnak arra, hogy Juhász Péternek rendezetlen adótartozásai vannak

Jelentős adótartozással vágott bele a polgármesteri kampányába Juhász Péter, aki a saját pénzügyeit sem tudja rendben tartani, mégis egy fővárosi kerületet szeretne irányítani. A politikus adószáma májusban nem szerepelt a köztartozásmentes adózók listáján, miközben vállalkozásaiban lefoglalták a vagyoni részesedését.

  • Adatok utalnak arra, hogy Juhász Péternek rendezetlen adótartozásai vannak

Juhász tucatnyi cége közül számos kényszertörléssel végezte, egyes vállalkozásai ellen rendszeresen végrehajtásokat rendeltek el.

A politikus egyik legújabb szerzeménye a Macskafogó Kft., amely az elmúlt években nem mutatott fel árbevételt, üzleti tevékenységet nem folytatott, és mindössze egy főt foglalkoztat. A cég 2023 áprilisában került Juhász tulajdonába, és még egy év sem telt el, máris megjelentek nála a végrehajtók.

Erre először 2024 januárjában került sor, majd ismételten áprilisban foglalták le vagyoni részesedését a vállalkozásban az Opten cégadatbázis adatai alapján. A lefoglalásnak több oka lehet, az egyik az, hogy magánszemélyként jelentős adótartozása van. Tovább erősíti ezt a gyanút, hogy Juhász Péter májusban nem szerepelt a köztartozásmentes adózók listáján. 

Ez pedig arra utalhat, hogy a drogliberalizációs tevékenységéről is ismert polgármesterjelöltnek rendezetlen adótartozásai vannak.

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: MTI / Bruzák Noémi

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Magyarország kormánya számos intézkedéssel erősíti az apák szerepét a családokban, mivel aktív jelenlétük a gyermekek fejlődésére, érzelmi jólétére, valamint a családok harmonikus működésére is pozitívan hat - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!