2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

A 26-os számú holttest

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Ab: nem alkotmányellenes a Stop Soros

Nem alkotmányellenes a Stop Soros törvénycsomag – állapította meg az Alkotmánybíróság. A testület elutasította a Soros Györgyhöz köthető Amnesty International Magyarország panaszát a kérdésben. A jogvédő szervezet indítványában alkotmányértelmezést kért az alaptörvény és az EU jogának viszonyáról. Az Alkotmánybíróság rámutatott: nem sérül a szólásszabadság. Az Ab arra is felhívta a figyelmet, hogy az új bűncselekmény csak szándékosan és célzattal követhető el. Ez azt jelenti, hogy az elkövetőnek tudnia kell arról, hogy olyan illegális bevándorlónak nyújt segítséget, aki valójában nincs üldözésnek kitéve hazájában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!