2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Ab: nem alkotmányellenes a Stop Soros

Nem alkotmányellenes a Stop Soros törvénycsomag – állapította meg az Alkotmánybíróság. A testület elutasította a Soros Györgyhöz köthető Amnesty International Magyarország panaszát a kérdésben. A jogvédő szervezet indítványában alkotmányértelmezést kért az alaptörvény és az EU jogának viszonyáról. Az Alkotmánybíróság rámutatott: nem sérül a szólásszabadság. Az Ab arra is felhívta a figyelmet, hogy az új bűncselekmény csak szándékosan és célzattal követhető el. Ez azt jelenti, hogy az elkövetőnek tudnia kell arról, hogy olyan illegális bevándorlónak nyújt segítséget, aki valójában nincs üldözésnek kitéve hazájában.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kiképzésen a gripen pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre. 2021. október 27.

152 millió forintot kaptak eddig a covid-árvák

A köztársasági elnök által életre hívott alapítvány eddig 501 családban 860 gyereknek nyújtott anyagi támogatást. 2021. október 27.

Visszaadták az autós forgalomnak a Csömöri úti felüljárót

10-15 év múlva ezt a felüljárót újjá kell építeni, vagy helyette más megoldást kell találni. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!