2024. 09. 10. Kedd Nikolett, Hunor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

A Wokebusters egy logikus lépcsőfok a nemzeti oldal nemzetközi összefogásában + videó

Itt a Wokebusters! – Látva a liberális média hisztérikus reakcióját a hírre, elmondhatjuk: jó úton járunk – jelezte Dornfeld László cikk címében a Mandiner. A lap kiemlte: a cél, hogy gyorsreagálású hadtestként legyünk jelen a nemzeti erők nemzetközi összefogásában, hogy azonnal válaszolni tudjunk a liberálisok provokációira és zavarkeltési kísérleteire.

  • A Wokebusters egy logikus lépcsőfok a nemzeti oldal nemzetközi összefogásában + videó

Az Alapjogokért Központ nemrég útjára indított Wokebusters kezdeményezése a következő logikus szervezeti lépcsőfok a nemzeti oldal nemzetközi összefogásában, amelynek alapjait a harmadszor megrendezett CPAC Hungary fektette le. A nemzetközi esemény mint a hálózatosodás terepe abban játszott fontos szerepet, hogy a nemzeti, konzervatív erők felismerték, közös erővel kell küzdeni azon liberálisok ellen, akik mindenhol támadják alapvető civilizációs értékeinket. A szuverenista erők a globalista nihilizmussal szemben az Isten–haza–család hármas értékrendszerét tudják állítani ellenpólusként. Ennek lett az eredménye a Patrióták Euró­páért EP-frakció, amelynek legfontosabb szereplői mind részt vettek a CPAC Hungaryn. A szintén a rendezvényen született Wokebusters kezdeményezés célja, hogy elő­segítse a kommunikációt a jobboldalon, és ellensúlyozza a liberálisok globális médiatúlsúlyát, amellyel az új jobboldali közösséget igyekeznek megzavarni.

A 2022 óta megrendezett CPAC Hungary nagy jelentőséggel bír nemcsak a magyar, de az egész szuverenista jobboldal számára. Nem véletlen, hogy Európában kizárólag Magyarországon rendeznek CPAC-et, hiszen a brüsszeli NatCon tavaszi betiltása megmutatta, hogy a progresszió nem hagy teret a szuverenista szerveződésnek, arra csak a normalitás szigetének számító Magyarországon van lehetőség. A jobboldal általános előretörése azonban már a Nyugat magállamait is elérte: az Egyesült Államokban a demokrata párti jelöltcsere ellenére továbbra is Donald Trumpnak áll a zászló, Németországban a második legnagyobb erő lett az Alternatíva Németországért, Franciaországban pedig 30 százalékot meghaladó eredményt ért el Marine Le Pen pártja. Ennek politikai becsatornázásában fontos szerep jut a CPAC Hungarynek, és e küldetés sikerét mutatja a Patrióták Európáért létrejötte is, vagyis hogy a június 30-ai bécsi alapítás után mindössze tíz nap alatt a jobboldali szuverenistákat tömörítő csoport a harmadik legnagyobb frakcióvá vált – joggal keltve félelmet a globalista nyugati elitben.

teljes cikk a Mandiner honlapján olvasható.

Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – 100 kg-os szovjet rombolóbombát hatástalanítottak + videó

Radar – 100 kg-os szovjet rombolóbombát hatástalanítottak + videó

Egy 100 kilogrammos szovjet rombolóbombát hatástalanítottak ma/kedd délelőtt Esztergomban. A robbanószerkezetre egy TÜZÉP telep területrendezésekor bukkantak, majd azonnal értesítették a hatóságot, akik megállapították, hogy egy közel 80 éves II. világháborús bomba került elő a föld alól. A Radar/Napindító stábja a helyszínen járt a hatástalanítás előtti és utáni pillanatokban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!