2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 03:00

Belföld

A vizsgálat végéig nem értékesít ingatlant a Belváros

Nem ad el további ingatlanokat a belvárosi önkormányzat a nyomozó hatóság vizsgálatának végéig – ezt a kerület pénzügyi bizottságának szocialista elnöke, Steiner Pál közölte, miután a testület nyolc belvárosi ingatlan értékesítésének körülményéről tárgyalt szerdai ülésén.

Az V. kerületi ingatlaneladásokkal kapcsolatban nyomozás indult, az ügynek két gyanúsítottja van. Az egyik a kerület volt jegyzője, Rónaszéki László, a másik pedig egy vállalkozó. A sajtóhírek szerint a kerület nyolc ingatlant adott bérbe, majd rövid időn belül olcsóbban adta el a bérlőnek, mint amennyibe egy külsős vásárlónak került volna.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!