2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

A verőcei hajóbalesetben elhunyt friss jegyespár férfi tagjának holttestét is megtalálták

Egy fiatal férfi holttestére találtak rá Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél.

  • A verőcei hajóbalesetben elhunyt friss jegyespár férfi tagjának holttestét is megtalálták

„Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a testét. Még négy embert keresünk. Természetesen, amíg eltűnt emberek után kutatunk, mindig van egy utolsó reménysugár, de a tragédia óta eltelt idő miatt, bár nem mondjuk ki, tudjuk, hogy jelenleg azért küzdünk, hogy az áldozatok testét visszakaphassák családtagjaik” – írta a közösségi médiában a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Bejegyzésüket azzal folytatták, hogy kollégáik a baleset óta minden nap, megállás nélkül kutatják a folyót. 

„Ma, 2024. május 22-én délután, Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá egy férfi holttestére. 

A helyszínen a BRFK helyszínelői szemlét tartottak, majd azonosították az elhunytat. Kollégáink megállapították, hogy a 19 éves férfi a hajóbaleset egyik áldozata. Nyugodj békében, Márton! A budapesti rendőrök nevében őszinte részvétünket szeretnénk átadni a családnak!” – zárták bejegyzésüket.

A BRFK korábbi bejegyzésében világossá tette: „Amikor megtaláljuk a keresett embert MINDEN ESETBEN először a családtagjait értesítjük! NEM FORDULHAT AZ ELŐ, hogy a hozzátartozók egy Facebook-oldalról, vagy a médiából értesüljenek a fejleményről!

Napok óta azt az öt fiatalt keresi az ország legtöbb kutató-mentő csapata, akiknek szombaton (május 18.) éjjel veszett nyoma egy hajóbaleset után. Nyolc fiatal egy Duna-parti fesztivál után indult hazafelé motorcsónakkal, út közben azonban összeütköztek egy 110 méter hosszú szállodahajóval, a bázeli MS Heidelberggel. Ahogy arra a Bors is emlékeztetett, bár egyikük, egy olasz férfi súlyos sérülésekkel ugyan, de kiúszott a partra, addig a hét másik fiatalnak nyoma veszett. 

Kettejüket azonban nem sokkal a baleset után megtalálták: a 20 éves B. Boglárka és a hajót vezető E. Adrián holttestére a Duna mentén bukkantak rá.

A most megtalált áldozat Varga Márton, akit az egyik eltűntként pár napja nevezett meg a rendőrség. Kiderült az is, hogy a fiatalember nem sokkal a tragédia előtt kérte meg barátnője kezét.

Négy embert tehát továbbra sem találnak:

a 30 éves Villányi Olivért,

a 39 éves Varga Lászlót,

a 19 éves Balogh Daniellát

és a 28 éves Erdei Diánát.

 

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: BRFK

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!