2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

A VEKE a járatritkításról: ezt vissza kell csinálni, ez egy hülyeség + videó

A zéró-emissziós elektromos közlekedési módok is megkapták a magukét - mutatott rá Vitézy Dávid. Az egykori közlekedési államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy a villamosok és trolik is ritkultak a BKK járatcsökkentési akciójában. A közlekedési szakértó szerint Karácsony Gergely vezetése alatt lévő főváros egyre több szempontól a Demszky-korszakot idézi.

  • A VEKE a járatritkításról: ezt vissza kell csinálni, ez egy hülyeség + videó

Többször is letagadta Karácsony Gergely múlt héten az ATV-ben, hogy járatokat ritkított volna közlekedési cége. Azt állította: ez az egész csak kampányfogás ellene. Majd 180 fokot vett vélemény... 

Ha itt, most egy picit nem veszünk vissza, akkor nem fogunk tudni például telebusz szolgáltatást indítani a XVII. kerületben 

- magyarázkodott a főpolgármester. 

Nyugodtan használhatjuk azt a kifejezést, hogy ez süket duma.

Ezt már Dorner Lajos, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület elnöke mondta, aki szerint Karácsony Gergely érvei nem fedik a valóságot.

Ezt vissza kell csinálni, ez egy hülyeség. Egyébként sem jelent gyakorlatilag semmi megtakarítást, ez tényleg semmi másra nem jó, mint felidegesíteni mindenkit. És lejáratni azt a BKK-t, amit hosszú évek alatt építettünk föl egy megbízható, stabil és utasbarát céggé 

- tette hozzá. 

A zéróemissziós elektromos közlekedési módok is megkapták a magukét-erre már Vitézy Dávid hívta fel a figyelmet. Az egykori közlekedési államtitkár, a BKK egykori vezetője is azt mondja: nincs szakmai érv a járatritkítások mögött. A szakember szerint Karácsony Gergely saját zöldpolitikai célkitűzéseit árulta el a lépéssel.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

A Noryna Diamond néven ismert transznemű influenszer azzal vádolta meg a nyíltan homoszexuális youtubert, Osváth Zsoltot (VV Zsolti), hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, írta meg a Magyar Jelen.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Hárítani fogja a felelősséget Újbuda baloldali vezetése a kerület óvodájának pedofil-botrányában?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!