2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

A választás tétje, hogy a háború vagy a béke irányába megy Európa + videó

Nem holnap lesz atomháború de mindenképpen észre kell vennünk, hogy folyamatos az eszkaláció és óriási hiba lenne, ha ezt hagynánk - erről beszélt híradónknak az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője reagálva az amerikai bejelentésre, miszerint atomháborúra készül Washington.

  • A választás tétje, hogy a háború vagy a béke irányába megy Európa + videó

Koskovics Zoltán azt mondta: egyre keményebb nyilatkozatok érkeznek mind az amerikaiak mind pedig az oroszok részéről. Egyedül az európai és az amerikai választó polgárok lehetnek azok, akik képesek civilizációnkat letéríteni erről a veszélyes útról és ezért is fontosak a mostani választások.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!