2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

A többség támogatja az újraindítással kapcsolatos intézkedéseket

Az újabb lehetséges utazási célpont előtt, arról, hogy a felnőtt magyar emberek 80 százaléka egyetért az élet újraindításával kapcsolatos kormányzati intézkedésekkel - ez derül ki a Kopp Mária Intézet felméréséből. A legtöbben, 92 százalék azt a döntést támogatják, hogy ismét el lehet végezni a beütemezett egészségügyi beavatkozásokat. Szintén nagyon népszerű a SZÉP kártya alszámláinak átjárhatóságával kapcsolatos változtatás, és az iskolák újraindítása is, de a védettségi igazolványhoz kötött szabadidős tevékenységek engedélyezése is a válaszadók többsége szerint jó döntés volt.

  • A többség támogatja az újraindítással kapcsolatos intézkedéseket

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!