2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

A többgenerációs fesztiválok aratnak a nyáron

Van egy fesztivál, ahol mostantól 0-99 éves korig várják a bulizni vágyókat, ahol a kor nem akadály! Az Alföld legújabb vizes rendezvényére Gyopárosfürdőre, június 27-29. között a családdal, kisgyermekkel vagy nagyszülővel együtt lesz érdemes ellátogatni. A Mizújs babám? névre keresztelt fesztivál tehát mindenkit szeretettel vár, és hogy ciki-e 30-on túl a fesztiválozás? Egyáltalán nem!

  • A többgenerációs fesztiválok aratnak a nyáron

Az Alföld szívében, Gyopárosfürdőn tartják meg először idén a Mizújs Babám? fantázianévre keresztelt háromnapos vízparti fesztivált. A cél, hogy a régióban is meghonosodjon a vizes fesztiválélmény, és ami még fontosabb, hogy a közönség a pici gyermektől az idősebb korú fesztiválozóig is jól érezze magát.

“A nappali programok akár családoknak, az éjszakai előadók a fiataloknak, a retro fellépők az idősebbeknek, a vízparti programok és a strandolási lehetőség kül és beltéri medencéknél, gyógyvizes merülőinkben pedig mindenkinek szólnak. Mi ezekben az emberekben a közös? Pusztán annyi, hogy kellemes időtöltésre vágynak, mi pedig nem zárunk ki senkit ennek a megvalósításától, sőt!” – újságolta a fesztivál főszervezője, Irimiás László, aki hozzátette, tapasztalata szerint sokakban felmerülhet a kérdés harmincon túl: vajon nem vagyok-e túlkoros a fesztiválozáshoz? A Mizújs Babám? szervezői jelentik: egyáltalán nem!

Carson Coma, online detox és környezetvédelem

Olyan illusztris lineuppal készülnek a szervezők a Mizújs Babám? debütáló eseményére, mint Topic, Tujamo, LL Junior, T.Danny, PIXA, BSW, KKevin, ám az Orosháza környékén nagyon népszerű Carson Coma is elfogadta a meghívást.

“Az egyik húzónév a Carson Coma, akit nagyon sokan szeretnek Orosházán és környékén. Fontosnak tartottuk azt, hogy a környéken élő igényekre is nagyon erősen figyeljünk. A cél a jó hangulat, az élhető fesztiválélmény kicsiknek és nagyoknak is. A helyszín befogadóképessége 10.000 fő, és bízunk benne, hogy első alkalommal sikerül egy olyan létszámot elérjünk, amelyre büszkék lehetünk!“ – hangsúlyozta a főszervező, aki hozzátette, hogy az élhető fesztiválélményt további környezettudatos programokkal szeretnék még sokszínűbbé tenni.

“Fontos számunkra, a fenntarthatóság hangsúlyozása, így szeretnénk versenyekkel készülni, amelyben a fiatalok és az idősebbek is kibontakozhatják a kreativításukat, és amely kapcsolódik a környezetvédelemhez. Különböző challengek várhatóak a fesztivál idején, amelynek a részleteit a social media felületeken kívánjuk megosztani a látogatókkal. Fontosnak tartjuk a mai világban azt is, hogy kiszakadjunk az online térből: ezek a challengek lehetővé teszik a közös pillanatok-élmények megosztását, a jóízű közös nevetést, és azokat az emlékeket, amelyekre 10-20 év múlva is boldogan fogunk visszaemlékezni.” – mondta a fesztivál szervezője, Irimiás László.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyulán kampányolt Lázár János

Gyulán kampányolt Lázár János

Fogunk még hozni gyárakat Gyulára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Békés vármegyei fürdővárosban rendezett utcafórumon pénteken kora este.
Turistákat öltek Afganisztánban

Turistákat öltek Afganisztánban

Fegyveresek agyonlőttek három külföldi turistát és egy afgán állampolgárt az Afganisztán középső részén fekvő Bamiján tartományban pénteken - közölte a tálibok belügyminisztériuma.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

A miniszterelnök szerint nagy erők állnak a háborúpárti politikusok, a háborúpárti álláspont mögött, és erőteljes erőközpontok érdekeltek abban, hogy a háború folytatódjon, sőt hogy kiterjedjen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!