2023. 03. 25. Szombat Irén, Irisz napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Pajtakult 03:00

Belföld

A tavaszi ülésszakban folytatódik a dollárbaloldal parlamenti vizsgálata

Újabb fejleményei lehetnek a szivárványkoalíció kampányfinanszírozási botrányának, ugyanis folytatódik a parlamenti vizsgálat – írta meg a Magyar Nemzet.

  • A tavaszi ülésszakban folytatódik a dollárbaloldal parlamenti vizsgálata

A lap a Fidesz-frakciótól megtudta: a tavaszi ülésszak kezdetén folytatja a munkát a parlament nemzetbiztonsági bizottsága, a hatóságok azonban addig is folytatják az ügy felderítését. Márki-Zay Péter még augusztusban ismerte be: több mint hárommilliárd forintot kapott a Mindenki Magyarországa Mozgalom az Egyesült Államokból. Ezt követően kezdte vizsgálni az ügyet a nemzetbiztonsági bizottság, majd több hatóság is.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szerdán eljuttatott videónyilatkozatában az általa az elmúlt harminc év legnagyobb külföldi befolyásolási botrányának nevezett ügyről közölte: a baloldal egymásnak ellentmondó kijelentéseket tesz és többször is "lebukott a hazugságaival".

Hozzátette:

míg korábban arról beszéltek, hogy mikroadományok segítették őket, most a Mindenki Magyarországa honlapjáról az derül ki, hogy alig több mint 10 adományozó támogatta a baloldalt egyenként több mint 200 millió forinttal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Emmanuel Macron és Ursula von der Leyen áprilisban Pekingbe utazik, hogy tárgyaljanak a kínai elnökkel. A francia elnök a kétnapos brüsszeli csúcs után tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: látogatásuk célja, hogy nyomást gyakoroljanak Hszi Csin-Pingre, hogy rávegye az orosz elnököt a háború lezárására.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme – hívta fel a figyelmet Rétvári Bence. Az államtitkár hozzátette: éppen ezért a gyermekvédelmi törvényt több ponton is kiegészítik, hogy még szélesebb körű legyen a gyermekek védelme. A törvény szigorításáról várhatóan nyárig dönt a kormány.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!