2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Csernobil öröksége: a Zóna

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A tavaszi ülésszakban folytatódik a dollárbaloldal parlamenti vizsgálata

Újabb fejleményei lehetnek a szivárványkoalíció kampányfinanszírozási botrányának, ugyanis folytatódik a parlamenti vizsgálat – írta meg a Magyar Nemzet.

  • A tavaszi ülésszakban folytatódik a dollárbaloldal parlamenti vizsgálata

A lap a Fidesz-frakciótól megtudta: a tavaszi ülésszak kezdetén folytatja a munkát a parlament nemzetbiztonsági bizottsága, a hatóságok azonban addig is folytatják az ügy felderítését. Márki-Zay Péter még augusztusban ismerte be: több mint hárommilliárd forintot kapott a Mindenki Magyarországa Mozgalom az Egyesült Államokból. Ezt követően kezdte vizsgálni az ügyet a nemzetbiztonsági bizottság, majd több hatóság is.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szerdán eljuttatott videónyilatkozatában az általa az elmúlt harminc év legnagyobb külföldi befolyásolási botrányának nevezett ügyről közölte: a baloldal egymásnak ellentmondó kijelentéseket tesz és többször is "lebukott a hazugságaival".

Hozzátette:

míg korábban arról beszéltek, hogy mikroadományok segítették őket, most a Mindenki Magyarországa honlapjáról az derül ki, hogy alig több mint 10 adományozó támogatta a baloldalt egyenként több mint 200 millió forinttal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!