2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Budapest retró 2. 11:00

Belföld

A tábor után a Ferencváros vezérszurkolója is üzent Tordai Bencének

Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője múlt héten parlamenti felszólalásában életfogytig tartó börtönnel fenyegette a fociultrákat. A botrányos kijelentésre most reagált a Ferencváros vezérszurkolója, Hamberger Ádám, akinek szavait a Magyar Nemzet idézte. 

  • A tábor után a Ferencváros vezérszurkolója is üzent Tordai Bencének

A lap szerint várható volt, hogy Tordai Bence múlt heti vérlázító parlamenti felszólalása, amiben életfogytig tartó börtönbüntetést javasolt minden egyes fociultrának, nem marad válasz nélkül a lelátókon sem.

„A maguk fociultráit egytől egyig életfogytiglanra kellene lecsukniuk, hogyha azt gondolják, hogy a pirotechnikai eszközök használata az egy ennyire veszélyes dolog” – így vette védelmébe a baloldali politikus az elítélt Fekete-Győr Andrást. 

A Ferencváros szurkolótábora vasárnap a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzés elején transzparensen üzent a Párbeszéd képviselőjének, most pedig megszólalt a csapat vezérszurkolója, Hamberger Ádám is. 

– Amikor elhangoztak Tordai Bence felháborító parlamenti mondatai, nekem és a szurkolótársaimnak is egyértelműen az volt az első gondolatunk, hogy ezt nem hagyjuk szó nélkül – idézte fel a történteket a Magyar Nemzet megkeresésére Hamberger Ádám, a Fradi vezérszurkolója. Elmondta, hogy nem érti honnan veszi a bátorságot Tordai, hogy ilyen kérdéskörben megnyilatkozzon, ráadásul ilyen stílusban és mérhetetlen ostobaságot mutatva.

– Mi nem vagyunk senkinek a „fociultrái”, visszautasítom a teljes magyar szurkolói társadalom nevében is ezt a sugalmazást, óriásit téved az, aki a Párbeszéd képviselőjéhez hasonlóan gondolkodik rólunk

 – utalt arra, hogy Tordai a kormánypártok felé üzenve „a maguk fociultrái” kifejezést használta a parlamentben. A Fradi-tábor vezetője hangsúlyozta, hogy az ultrák éppen a szabadság harcos képviselői, akik kizárólag kétféle elkötelezettséget ismernek, de azt életük végéig: a klubhoz és a hazájukhoz való hűséget.

Hamberger Ádám szerint a politikus ezzel a felszólalásával megsértett több millió magyar futballszerető embert, ezért jobban át kellene gondolnia, hogy miket beszél, mielőtt feláll a parlamentben.

– Tűrhetetlen, hogy Tordai olyan embereket bélyegzett meg és záratna börtönbe, akik a társadalom minden rétegében megtalálhatók: gyári melósok, tanárok, diákok, orvosok, nem pedig megélhetési politikusok

– üzent a Fradi-tábor vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!