2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

A szülők nemtetszését váltotta ki a balodali önkormányzat által fenntartott intézmény programja + videó

Botrányos Ovi+ Program Óbudán - írja a Metropol. A lap szerint havi 60 ezret gombolnának le a szülőkről egy általuk nem kért szolgáltatásért. A Fidesz polgármesterjelöltje szerint az ügyben több gyanús dolog is van.

  • A szülők nemtetszését váltotta ki a balodali önkormányzat által fenntartott intézmény programja + videó

Az Almáskerti óvoda Óbudán. Az intézménybe két csoportjában be fogják vezetni az úgynevezett Ovi+ Programot. A szolgáltatásért a szülőknek havi 60 ezer forintot kell fizetniük. Szerintük ezért cserébe viszont messze nem kapnak olyan pluszt a kicsik, ami többletet nyújtana a jelenlegi sztenderdhez képest. 

A szülők azt állítják: őket előzetesen a program bevezetéséről nem kérdezték. Azt gondolják az egész mögött az önkormányzat áll.

Időközben az is kiderült, hogy a programot egy a Kiss László vezette önkormányzattal szerződésben álló szervezet, a Rászorultak Megsegítése Alapítvány végzi.

Bús Balázs, a kerület fideszes polgármester-jelöltje szerint érthetetlen miért akarnak a szülőkre olyan programot ráerőltetni, amit közölük senki sem támogat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Budai Gyula: Ennyire nem nézhetik hülyének Karácsonyék az embereket + videó

Budai Gyula: Ennyire nem nézhetik hülyének Karácsonyék az embereket + videó

Érthetetlennek nevezte Karácsony Gergely „hisztijét” Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a HírTV stúdiójában péntek este , annak kapcsán, hogy a főpolgármester politikai leszámolásról beszélt, amikor megtudta, hogy a NAV házkutatást tartott a városvezető jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

A Tisza Párt alapítója egy elnyomó rendszert szolgált ki és a CÖF-CÖKA ebben az ügyben levelet is írt az összes néppárti képviselőnek, ha lehet tartsák magukat a saját álláspontjukhoz, miszerint az Európai Néppárt nem támogat senkit, ha kiszolgálta a kommunista diktatúrát - derül ki a Vezércikkből.
Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására + videó

Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására + videó

A politikus azután fakadt ki, hogy házkutatást tartott a Nemzeti-Adó és Vámhivatal Karácsony Gergely jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél. Nem mellesleg a nyomozók nemrégiben a Mediawork szerkesztőségében is jártak, ahol nagy mennyiségű iratot foglaltak le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!