2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

A Soros-szervezetek vezetői a médiát is manipulálták

  • A Soros-szervezetek vezetői a médiát is manipulálták

Rendszeresen, negyvennyolc óránként írtak helyzetjelentéseket Soros Györgynek a milliárdos érdekeltségébe tartozó szervezetek vezetői a migrációs helyzetről 2015 és 2016 között – írja a Magyar Idők a DC Leaks hekkercsoport által kiszivárogtatott dokumentumokra hivatkozva.

A lap szerint az egyik jelentéstevő a Nyílt Társadalom Alapítványhoz közeli fiókszervezet igazgatója volt, aki nemcsak a menekültek számáról és összetételéről számolt be, hanem figyelemmel kísérte a médiában megjelent cikkeket, valamint azok közvéleményre gyakorolt hatását is. A lap szerint dokumentumok tanúskodnak arról is, hogy a valóságtól eltérő adatokat közöltek a médiában a bevándorlási válságról.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!