2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

A Sándor-palota előtt demonstrál a PM

A Sándor-palota melletti téren sátoroznak a Párbeszéd Magyarországért Párt tagjai. A jobbikosok közben kényszerirodát nyitottak a Képviselői Irodaház előtt.

A tucatnyi aktivista a földtörvény aláírása és a korrupció ellen demonstrál. Bajnai Gordon politikai szövetségesei azt mondják: addig maradnak a köztársasági hivatal előtt, amíg Áder János köztársasági elnök nem ad nekik választ arra a kérdésre, hogy aláírja-e a földtörvényt.

Kényszerirodát nyitott a Jobbik

A Jobbik közben a Képviselői Irodaház előtt nyitott kényszerirodát, miután a földtörvény zárószavazásán történtek miatt az Országgyűlés elnöke visszavonta a képviselőcsoport valamennyi alkalmazottjának és szakértőjének a belépőkártyáját. Felállítottak egy mobil vécét is a járdán a radikális párt alkalmazottai számára. Sneider Tamás képviselő elmondása szerint a következő napokban fénymásolót és hűtőt is üzembe állítanak a területen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!