2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Belföld

A reptér helyett a gazdaságra költené a pénzt a Mi Hazánk Mozgalom

Másra fordítaná a repülőtér visszavásárlására szánt összeget a Mi Hazánk Mozgalom. A párt elnöke ugyan egyetért a kormány szándékával, miszerint újra állami kézbe kerülne a reptér, de Toroczkai László úgy látja: ennek az üzletnek nem most volna itt az ideje.

  • A reptér helyett a gazdaságra költené a pénzt a Mi Hazánk Mozgalom

A politikus hozzáfűzte: szerinte az sincs tisztázva, pontosan milyen üzleti körök állnak a vétel mögött, ezért a Mi Hazánk nem támogatja a reptér visszavásárlását.

"Azt gondoljuk, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben 1500 milliárd forintot az adófizetők pénzéből semmiféleképpen nem a repülőtér megvásárlására kellene költeni, hanem gazdaságfejlesztésre, vagy a magyar dolgozók, vagy a magyar vállalkozások terheinek a csökkentésére kellene ezt az összeget fordítani, vagy akár az élelmiszerek áfájának a csökkentésére" - fogalmazott Toroczkai László.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!