2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Áldozatnak tartja magát az ároktői bandavezér

Az ároktői banda vezetője a rendőrségi korrupció áldozatának tartja magát. Az első fokon tényleges életfogytiglanra ítélt Rostás Elemér a Hír TV Riasztás című bűnügyi műsorának azt mondta, ügyében több olyan rendőr is nyomozott, akik azóta gyanúsítottak vagy már vádlottak.

S. Csabát, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság volt bűnügyi osztályvezetőjét befolyással üzérkedéssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség. Rostás Elemér beszélt egy 15. kerületi rendőrről is, akit már 2013-ban bíróság elé is állítottak korrupció vádjával.

 

Tekintse meg a teljes interjút!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!