2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

A PM-nek gondot okoz a felsőfokú végzettség?

Nem kommentálja az MSZP és az Együtt–PM szövetség sem, hogy módosítják a választási együttműködést.

A jelöltállítási egyezséget a PM-es Scheiring Gábor változtatná meg. Az nem tetszik neki, hogy a jelölteknek felsőfokú végzettséget írtak elő. Szerinte ez nem fér össze a demokratikus jogegyenlőség elveivel. Azt is elismerte, hogy pártja nem tudja teljesíteni a megállapodásnak ezen kitételét. A Magyar Nemzet szerint az MSZP-nek B terve is van, ha nem tudnak megállapodni a közös indulásról. A lap úgy tudja: felvetődött, hogy a szocialisták egy biztos befutó helyet kínáljanak Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének, Schmuck Andornak, a Magyar Szociáldemokraták Pártja elnökének és Fodor Gábornak, a Magyar Liberális Párt elnökének is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!