2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

A Parlamentben is megemlékeztek a holokauszt magyarországi áldozatairól + videó

Egy nemzet önbecsüléséhez tartozik, hogyan tekint a múltjára. Nem tagadhatja le önfia vágta sebeit de nem tagadhatja meg önmagától a mindenkori erkölcsi tisztulás lehetőségét sem – mondta Sulyok Tamás köztársasági elnök a Holokauszt Emléknap alkalmából a Parlamentben.

  • A Parlamentben is megemlékeztek a holokauszt magyarországi áldozatairól + videó

Ma, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján arra a több százezer zsidó honfitársunkra emlékezünk, akiket kiszakítottak közülünk – mondta a köztársasági elnök a Parlamentben tartott megemlékezésen. Sulyok Tamás úgy fogalmazott: "Értük, magunk, és a jövő nemzedéke miatt kell megfogadnunk, hogy soha többé nem engedjük az embertelenség eszméit hazánkban kicsírázni. Hozzátette: "Megőrizzük, megújítjuk, és növeljük az emberiességet, az embertársaink iránti tiszteletet."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!