2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

A paksi bővítés leállítását követeli a Párbeszéd

  • A paksi bővítés leállítását követeli a Párbeszéd

A paksi bővítés leállítását követeli a Párbeszéd - a párt képviselője a Parlamentben napirend előtt sorolta, hogy szerintük miért nem szabad folytatni a beruházást. Kocsis Cake Olivio szerint az atomerőmű bővítése geológiai kockázatokat vet fel, de gazdaságilag sem lesz megtérülő, főleg ha nem tudják tartani a határidőket.

A paksi beruházást felügyelő miniszter elismerte, hogy lehet csúszás, de szerinte erre a biztonság érdekében lehet szükség. Süli János szerint ugyanakkor, ha változik a bővítés ütemezése, akkor módosítani fogják a hitelszerződést az oroszokkal, amiről már tárgyalnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!