2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

A nyugdíjasokon takarékoskodik Dunaújváros

Nyugdíjasokon takarékoskodik Dunaújváros - erről ír a Magyar Nemzet. A lap szerint a Jobbik vezette településen mégsem fizetik ki az előző közgyűlés által megszavazott ötezer forintot a rászoruló nyugdíjasoknak. Pintér Tamás jobbikos polgármester ugyanis felfüggesztette a kifizetést amíg az önkormányzatnak szerinte lesz tartaléka. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy az előző ciklusból kétmilliárd forintot örökölt a jobbikos Pintér Tamás, aki másfél milliárd forintos kormányzati támogatást kért.

  • A nyugdíjasokon takarékoskodik Dunaújváros

Az önkormányzat szóvivője, Medgyesi Miklós azt mondta, likviditással küzd a város, de év végén majd emelt összegű támogatást kapnak a nyugdíjasok.

"Lesz rá forrás, de nem háromszor, illetve hát kétszer, mert a szokás az az volt, hogy kétszer fizetik ki ezt egy évben, most ez egy kifizetés lesz, mert nagyon jelentős a postaköltség, a banki tranzakciós adó ezen a kifizetésen, ezen szeretnénk spórolni."

- mondta Medgyesi Miklós.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!