2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A Nemzeti Vértanúk Emlékművénél és Kovács Béla szobránál is tartottak megemlékezéseket + videó

Az Országgyűlés a Nemzeti Emlékezet Bizottságával és a Rákóczi Szövetséggel közösen, a Kárpát-medencei középiskolások részvételével emlékezett meg a kommunista diktatúrák áldozatairól a Nemzeti Vértanúk Emlékművénél.

  • A Nemzeti Vértanúk Emlékművénél és Kovács Béla szobránál is tartottak megemlékezéseket + videó

A budapesti Olimpiai park mellett Kovács Béla szobránál is tartottak megemlékezéseket. A helyszínen volt tudósítónk, Orosz Tímea.

Megemlékezés Pécsett

Kovács Béla mert nemet mondani az embertelenségre egy olyan korban, amikor pusztán a normális élet melletti kiállásért is meghurcoltatás jár

– mondta beszédében Csizmadia Péter Pécsett, a kisgazda politikus szülőházánál tartott megemlékezésen. A Fidesz polgármesterjelöltje emlékeztetett: Kovács Béla nem készült hősnek, a feladat találta meg, ami elől nem hátrált meg.

Ez volt az az ideológia, amelyik generációkat nyomorított meg a szó fizikai értelmében, de ami talán ennél súlyosabb, és tovább ható a szónak a lelki értelmében is. tudjuk azt, hogy százezrek gyötrődtek egy embertelen ideológia nevében elkövetett terrorcselekmények miatt

- tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már érik a szamóca, jó termés várható

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!