2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Belföld

A nehéz helyzetbe kerülteken segítene a KDNP pécsi szervezete

Kedden tárgyalja Pécs önkormányzata a város 2023-as költségvetését. A kormánypártok módosító javaslatai azokat a családokat segítik, melyek a rezsiválság miatt nehéz helyzetbe kerültek.

  • A nehéz helyzetbe kerülteken segítene a KDNP pécsi szervezete

A szankciók miatt nehéz helyzetbe kerülteken segítene a KDNP pécsi szervezete. A képviselők egy módosító javaslatot is benyújtottak a város költségvetésének módosításakor. Indítványuk szerint az érintetteknek évente kétszer, húsvét és karácsony előtt kapjanak 10-10 ezer forintos élelmiszerjegyet, vagy vásárlási utalványt adnának.

A Fidesz képviselői szerint a 2023-as költségvetés a családok költségvetése kell, legyen.

Takarékossági csomagjukban szerepel többek között, hogy az önkormányzat alapvető működéséhez nem szükséges kiadásokat szűntessék meg. Ilyenek a tanácsadókra, megbízási szerződésekre, látszatpozíciókra költött pénzek. Ezzel mintegy 100-150 millió forintot takarítanának meg évente. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!