2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula 11:00

Belföld

A momentumos képviselők megszavazták Magyarország szavazati jogának felfüggesztéséről szóló határozatot + videó

Megszavazta a Magyarország szavazati jogának felfüggesztéséről szóló határozatot az Európai Parlament. Míg a DK képviselői nem szavaztak, addig a dokumentumot a momentumos Cseh Katalin és Donáth Anna megszavazta.

  • A momentumos képviselők megszavazták Magyarország szavazati jogának felfüggesztéséről szóló határozatot + videó

Szakértők szerint jogi kötőereje azonban nincs, mindössze a politikai nyomásgyakorlás eszköze. A belga soros elnökséget képviselő külügyminiszter a vitán egyértelművé tette, hogy a Tanács nem fogja tovább léptetni a Magyarország ellen folyó 7-es cikk szerinti eljárást.

Gulyás Gergely szerint Cseh Katalin nem a magyar érdeket képviseli

Cinizmus, a romlottság és a pofátlanság csúcsa - ezekkel a jelzőkkel minősítette a Miniszterelnökséget vezető miniszter Cseh Katalin politikai magatartását.

A momentumos európai parlamenti képviselő zon kívül, hogy megszavazta azt az EP-határozatot, amely elvenné Magyarország szavazati jogát az unió tanácsában, folyamatosan a tanárok béremeléséhez is szükséges uniós pénzek blokkolásán dolgozik, miközben hozzá köthető cégek több milliárdos forintos Brüsszeli támogatásokhoz jutottak az Orbán-kormány idején.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elbaltázott beruházások a fővárosban

Elbaltázott beruházások a fővárosban

Karácsony Gergely, Budapest jelenlegi vezető a korábbi vezetés által megtervezett beruházások jó részét nem tudta vagy akarta tető alá hozni csaknem öt év alatt - hívta fel rá a figyelmet a Magyar Nemzet.
Transzgender mesék az óvodákban

Transzgender mesék az óvodákban

A woke ideológia már bevette Nyugat-Európát is – vitatták meg külföldi szakértők az MCC budapesti oktatási csúcstalálkozóján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!