2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A miskolci polgármester szerint neki nem feladata a sokat bírált tömegközlekedés megszervezése

Hamarosan menetrend-változtatás lesz, de a helyiek nem érzik magukat megfelelően tájékoztatva.

  • A miskolci polgármester szerint neki nem feladata a sokat bírált tömegközlekedés megszervezése

"Sem a közgyűlésben ülő képviselőtársaimnak, sem pedig nekem mint polgármesternek nem feladatom a tömegközlekedés megszervezése" - így vélekedik Veres Pál, Miskolc polgármestere a borsodi vármegyeszékhely közösségi közlekedésével kapcsolatban. 

A baloldali városvezetők hamarosan új menetrendet vezetnek be, amitől javulást várnak. Az egyetem felé közlekedő járatnál viszont nem éppen fejlődést lehet látni, emellett a helyiek tájékoztatása sem sikerült túl jól.

Az utazóközönség részéről teljes a bizonytalanság és sokan visszasírják a 2019 előtti állapotokat.

"Én nem érzem magam eléggé tájékoztatva, de lehet, hogy ez az én felelősségem is. Emellett nagyon nem vagyok megelégedve a tömegközlekedéssel" - fogalmazott egy helyi lakos.

"Olvastam róla a Minapban, de ott nem volt különösebben konkrét tájékoztatás, hogy sűrűbbek lesznek a járatok csak annyi, hogy változik" - nyilatkozott egy másik miskolci lakos.

A helyi Fidesz-KDNP szerint a szakmai és a lakossági egyeztetés hiánya az egyik legnagyobb probléma a témával kapcsolatban.

Október 14-ig tehát érdemes utánanézni a miskolciaknak, hogy a járat, amivel utazni szoktak egyáltalán szerepel-e majd az új menetrendben.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Nagyobb menetidő az utakon + videó

Nagyobb menetidő az utakon + videó

Nemcsak Budapesten, hanem az ország több pontján is fennakadásokat okozott a havazás. A katasztrófavédelem munkatársait főként kidőlt fák eltávolításához és árokba csúszott járművek mentéséhez riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!