2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 22:00

Belföld

A miniszterelnök szerint amíg Brüsszel nem vonja vissza a szankciókat, addig marad az infláció

Ma kezdődött az országgyűlés tavaszi ülésszaka. A kormányfő felszólalásában azt mondta: az elhibázott szankciók több kárt okoznak Európának, mint Oroszországnak, ezért a magyar családok érdekében maradnak a rezsicsökkentett árak. Orbán Viktor úgy fogalmazott, idézem: 4 ezer milliárdot vett ki a zsebünkből Brüsszel az Oroszországnak szánt szankciókkal. A magyar kormány komoly aggodalommal figyeli, hogy Európa belesodródik a háborúba.

  • A miniszterelnök szerint amíg Brüsszel nem vonja vissza a szankciókat, addig marad az infláció

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!