2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

A mentősöket támadja a főváros baloldali vezetése

Az Országos Mentőszolgálat munkatársaiba állt bele Karácsony Gergely első embere. Az ellentét okát az Üllői úton kialakított védett kerékpársávok okozták, amellyel kapcsolatban a mentőszolgálat jelezte: nem biztonságosak, és megnehezítik a mentőszolgálat munkáját. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke most azzal vádolja a mentőket, hogy azért nem örülnek a védett kerékpársávoknak mert a baloldali vezetés készítette őket.

  • A mentősöket támadja a főváros baloldali vezetése

A baloldali városvezetés a Kálvin tértől, egészen a Könyves Kálmán körútig alakított ki a kerékpárosoknak egy védett sávot, így azonban az autósok egy-egy sávval kevesebbet használhatnak, de a nagyobb probléma, hogy a mentőautó nem fér el.

Ezt az Országos Mentőszolgálat szóvivője korábban jelezte is.

A fővárosi vezetés azonban a kialakult helyzet megoldása helyett a mentősöket vádolja.

Balogh Samu, Karácsony kabinetfőnöke szerint a mentőszolgálatot azért zavarják a kerékpársávok mert a mosatni városvezetés hozta őket létre.

A mentőszolgálat bejegyzésében ilyenről nem írtak, azt azonban leszögezték: támogatják a biztonságos kerékpározást a fővárosban, az újonnan kialakított biciklisávok azonban nagyban megnehezítik a mentőautók közlekedését.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint biztonságban vannak a békepárti politikusok a világban?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: A békepárti politikát megpróbálják megakadályozni

Szijjártó Péter: A békepárti politikát megpróbálják megakadályozni

Tárgyalással, a diplomáciai csatornák újranyitásával, párbeszéddel sokkal nagyobb esély van a béketeremtésre, mint az eddigi fegyverszállításokra, szankciókra, a diplomácia megtagadására alapuló stratégia esetében - hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott telefoninterjújában.
Továbbra sem tágít a hőség + videó

Továbbra sem tágít a hőség + videó

Kitart a rendkívüli hőség, országszerte hőségriadó van érvényben. Megteltek a balatoni strandok, Budapesten pedig a párakapuk alatt hűsölnek az emberek. Vasárnapra extrém erős UV-B sugárzásra figyelmeztet a HungaroMet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!