2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

A magyarok nem akarnak nyílt társadalmat

  • A magyarok nem akarnak nyílt társadalmat

A magyarok számára a biztonság a legfontosabb szempont – ez derül ki annak a fórumsorozatnak az összegzéséből, amelyet a magyar kormány indított Európa jövőjéről.

Dömötör Csaba államtitkár a Hír TV-nek azt mondta: a magyarok a nemzetek együttműködésén alapuló Európát szeretnének, nem pedig nyílt társadalmat. Az államtitkár hozzátette: a fórumsorozat összegzését a kormány eljuttatja az Európai Bizottságnak és Franciaország elnökének, Emmanuel Macronnak is, mivel korábban ő is kezdeményezett egy hasonló konzultációt Európa Jövőjéről.

„Sok kritika érte egyébként az uniós döntések átláthatóságának hiányát és azt is, hogy megpróbálják felülírni a tagállami jogköröket. Nagyon hevesen kritizálták a Sargentini-jelentést és azokat a képviselőket is, akik magyar képviselők és ezt a jelentést megszavazták” – jegyezte meg a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!