2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

A magyarok még nem éltek ilyen jólétben, mint az Orbán-kormány idején

  • A magyarok még nem éltek ilyen jólétben, mint az Orbán-kormány idején

Újra véleményvideót tett közzé Dopeman, aki ezúttal összehasonlította a magyarországi baloldalt a Fidesszel, továbbá értekezett a 2022-es választásról is.

Úgy látja, hogy az ellenzék különböző – főként önkormányzati – pozíciók birtokában bebizonyította tökéletes alkalmatlanságát bármiféle struktúra működtetésére. Hozzátette: nem érdeklik őt a nehézségek, mert a koronavírus-válság mindenkit érintett.

„Koszos a város. Redvás. Fújja a szemetet a szél. Budapest mocskos”

– hozott egy példát szavai alátámasztására.

A rapper szerint a baloldal képtelen az irányításra, mert egész életükben csak kritizálták a hatalmat, míg ők maguk nem szoktak hozzá a kormányzáshoz.

„Ne mondjuk, hogy nincs Gyurcsány. Gyurcsány az előválasztással megnyerte azt, amit meg akart nyerni. Ez az előválasztás arról szól, hogy beteljesedik Gyurcsány bosszúja az MSZP-n”

– tért rá egy másik témára Dopeman. 

"Ez nem Fidesz-álláspont, ezt mindeni látja, akinek van szeme."

Szerinte a volt miniszterelnök legalább akkora intrikus és hatalomtechnikus, mint Orbán, ellenben nem tud kormányozni.

Dopeman úgy fogalmazott:

az ellenzéknek a programjai is szarok. Nemhogy mást nem tudnak, még azon belül sem tudnak jobbat hazudni, mint amit az Orbán ajánl.

Úgy véli, hamarosan kétpártrendszer alakulhat ki, viszont ha így lesz, akkor „azt kell majd nézni, hogy ki az ügyesebb játékos”.

Összehasonlítva a rendszerváltás utáni kormányokat, Dopeman azt a következtetést le:

„a magyarok még senki alatt nem éltek ilyen jólétben, mint az Orbán-kormány alatt”.

Később megismételte, hogy a kormányzóképesség a lényeg, és hogy ezért is a Fideszre fog szavazni.

Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Hír Tv/Magyar Nemzet/Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Egy különleges hölgyet mutatok be önöknek. Valakit, aki a rendszerváltás előtt nagyot álmodott. Fogta a hátizsákját, és elindult Olaszországba nyelvet tanulni - aztán egészen másként alakult az élete. Felvételt nyert Milánóban az egyik leghíresebb divattervező főiskolára, és rövid idő múlva már a legnagyobbakkal dolgozott - úgy, hogy pontosan nem is tudta, mekkora divatikonok ők, hiszen a szocialista Magyarországon nem ismerhette senki a hatalmas nyugati divatmárkákat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!