2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

A magyarok háromnegyede egyetért az SZJA-visszatérítéssel

A magyarok nyolcvan százaléka már hallott a gyermeket nevelő szülők szja-visszatérítéséről, háromnegyedük pedig egyet is ért az intézkedéssel – közölte a legfrissebb felmérés alapján a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért elnöke. Orbán Viktor miniszterelnök júniusban bejelentette, ha a gazdasági növekedés eléri az 5,5 százalékot, a gyermeket nevelő szülők február közepéig visszakapják a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadójukat az átlagbér mértékéig. Az előzetes becslések szerint az adóvisszatérítés 1,9 millió szülőt érint majd.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!