2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

A magyarok energiarezsije sokkal alacsonyabb az európainál

A töredékét fizetik Magyarországon az európai rezsinek - összegzi a Világgazdaság. A Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal közlése szerint a magyar lakosság energia-rezsije azért sokkal alacsonyabb az európainál, mert a szolgáltatók csak a lecsökkentett, majd alacsony szinten rögzített díj alapján számolhatnak el a háztartásokkal. Szeptemberben Budapesten átlagosan 10 és fél euró-centbe került egy kilo-wattóra áram. Ennél a koppenhágai és a berlini ár több mint háromszor volt nagyobb. Prágában, Bécsben és Varsóban már csak kétszer nagyobb a villamos energia egységára, mint Budapesten. Kirívó a bukaresti árnövekedés, ahol a csaknem 18 eurós egységár majdnem 38 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

  • A magyarok energiarezsije sokkal alacsonyabb az európainál

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar szakemberek és orvosok utaztak Csádba

Magyar szakemberek és orvosok utaztak Csádba

Csádba utaztak a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szakemberei, valamint civil orvosok csoportja egy humanitárius segítségnyújtó program keretében - hangzott el a TV2 reggeli műsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!