2024. 09. 27. Péntek Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szabó Magda világsikere 03:00

Belföld

A Magyar Péter volt barátnője által elmondottak sokban megegyeznek azzal, amiről Varga Judit is beszámolt + videó

Az interjú alapján az látható, hogy ez egy traumatizáló helyzet lehetett - így reagált a klinika szakpszichológus a Vogel Evelin által elmondottakra. Magyar Péter korábbi barátnője az Indexnek adott interjúban többek között azt mondta, a politikus nem az akinek látszik. A PestiSrácok főszerkesztője Komment című műsorunkban kiemelte, a nő által elmondottak megegyeznek azzal, amiről korábban Varga Judit is beszámolt.

  • A Magyar Péter volt barátnője által elmondottak sokban megegyeznek azzal, amiről Varga Judit is beszámolt + videó

Vogel Evelin: Elkezdett velem úgy üvöltözni az utcán, és közben közeledni felém, hogy... Nem szeretném dramatizálni a helyzetet. De ott megijedtem. 

Lerántotta a leplet Magyar Péterről a politikus korábbi partnere az Indexnek adott interjújában. Vogel Evelin többek között arról beszélt, hogy a TISZA Párt elnöke félelemben tartotta, de arról is beszámolt, hogy a politikus hogyan viselkedett a munkatársaival.

Vogel Evelin: A visszajelzései mindig negatívak voltak. Tehát elmondta, hogy minden rossz, hogy mindenki, aki neki dolgozik, az rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, meg mindenki agyhalott.

Az EP-képviselő volt partnere azt is előrevetítette: hogy fog reagálni Magyar Péter az interjúra.

Riporter: Szerinted mi fog történni azután, hogy ez az interjú nyilvánosságra kerül?

Vogel Evelin: Nagy mérges lesz. Dühös. De azt fogja mondani, hogy ő erre számított. Sőt, talán azt is fogja mondani, hogy mindez a Fidesz műve. Mert nyilván mindenre ez a válasza. És, hogy velem mit fog csinálni?! Azt nem tudom. Remélem, hogy a családomat nem bántja! Nem mondom azt, hogy bármire képes, de sok mindenre képes.

Abban biztos vagyok, hogy ez egy traumatizáló helyzet, és egy nagyon nehéz és nyomás alatt volt hosszú ideig az említett hölgy

– így vélte a klinikai szakpszichológus Komment című műsorunkban. Hal Melinda arra hívta fel a figyelmet, ráadásul Magyar Péter volt felesége és korábbi barátnője nyilatkozata mellett van egy olyan ügy is, amelyben feljelentés született.

Pár hónappal ezelőtt a TV2-nek számolt be egy nő arról, hogy az EP-képviselő erőszakoskodhatott vele: Rám feküdt, és akkor mondta, hogy... most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról.

A szakember szerint sok esetben az az egyetlen lehetőség, ha az érintett kiáll a nyilvánosság elé.

Itt kettő ügyről beszélünk, de egyébként három ügy van jelen pillanatban, ami ebben a kategóriában és bántalmazás területén érinti az említetteket. És a harmadik ügy bíróságon van, egy szexuális zaklatásnak az ügye. Tehát ne felejtsük el, hogy itt nem is csak közszereplők indítanak valamiféle eljárást, de a közszereplőknek az egyetlen útja az az, hogy már tényleg a médianyilvánosságába lépjenek ki – hangsúlyozta a klinikai szakpszichológus.

A PestiSrácok főszerkesztője kiemelte, a Vogel Evelin által elmondottak megegyeznek azzal, amiről korábban Varga Judit is beszámolt.

Aki egy percig is kételkedett Varga Judit a Frizbiben elmondott, szintén nagyon hosszú, és ha valaki tényleg végignézi, szerintem nem kétségbevonható őszinteségű interjúját, most aztán tényleg a másik politikai oldalról megkaphatta egy az egyben ezt, hiszen Vogel Evelin és családja köztudomásúan soha nem tartozott kormánypárti fideszes körökbe, ehhez képest teljesen ugyanazt a jellemrajzot adja Magyar Péterről: egy bántalmazó, erőszakos, szavahihetetetlen, hazug figura – mondta Huth Gergely.

Magyar Péter:...elárult engem, és 30 millió forinttal zsarolt...

Riporter: Ezzel miért nem állt előbb a nyilvánosság felé?

Magyar Péter: Hadd fejezzem be a mondatot, amiért feljelentést fogok tenni.

Magyar Pétert csütörtök reggel a köztelevízióban is kérdezték a volt barátnője által elmondottakról, a politikus a műsorvezetőnő szavába vágva kijelentette, feljelentést fog tenni korábbi barátnője ellen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!