2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

A Magyar Nemzet riportere elcsípte Karácsony pénzhordó emberét + videó

Nem cáfolta, hogy házkutatást tartottak otthonában, ugyanakkor a Magyar Nemzet kérdéseire már nem volt hajlandó válaszolni Karácsony Gergely pénzhordó embere, Perjés Gábor, akihez információk szerint a 99 Mozgalom bűnügyével összefüggésben szállt ki az adóhatóság. Az ellenzéki „mikroadományok” befizetőjeként ismertté vált párbeszédes politikus hónapok óta hallgat arról, hogy kiktől érkezett az a félmilliárdnyi készpénz, amit befizetett a mozgalom számlájára.

  • A Magyar Nemzet riportere elcsípte Karácsony pénzhordó emberét + videó

Heiter Dávidnak, a Magyar Nemzet riporterének ma sikerült az otthonánál megszólaltatnia Perjés Gábort, akinél információk szerint házkutatást tartott a 99 Mozgalom zavaros finanszírozása ügyében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A házkutatásról korábban mi is beszámoltunk.

Perjéstől a Magyar Nemzet munkatársa többek között azt szerette volna megtudni, hogy milyen iratokat és dokumentumokat foglaltak le a nyomozók, de a Párbeszéd politikusa egyetlen kérdésre sem válaszolt. 

A főpolgármester pénzhordó embere ugyanakkor nem cáfolta a házkutatás tényét és ügyvédjéhez irányította a riportert.

Az, hogy Perjésnél megjelent az adóhatóság, azért sem meglepő, mert lakcímére jegyezték be a 99 Mozgalmat, illetve ő volt az, aki félmilliárdnyi „mikroadományt” készpénzben befizetett az egyesület számlájára. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását.
Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Az MSZP és a DK ugyan megállapodott arról, hogy támogatják Horváth Csaba újra indulását a 14. kerületben, a Momentum Mozgalommal, illetve az ellenzéki oldal más pártjaival még folynak tárgyalások. Az LMP még nem tudja, hogy támogatja-e Zugló jelenlegi polgármesterének újrázását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!