2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Belföld

A magyar nemzet bukását sokan várták, de az a mai napig nem jött el

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából tartottak megemlékezést Miskolcon. Az eseményen elhangzott: a magyarság egy tőről fakad, melyet nem befolyásolnak a trianoni békediktátum által megadott országhatárok.

  • A magyar nemzet bukását sokan várták, de az a mai napig nem jött el

Az eseményen elhangzott: történelmünk során keletkeztek olyan sebek, amiket sokáig nem lehetett felemlegetni. A magyar nemzet bukását is sokan várták, de az a mai napig nem jött el.

A megemlékezés végén a megjelentek katonai közreműködéssel helyezték el az emlékezés virágait a Nemzeti Összetartozás Emlékművénél.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!