2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

„A magyar gyerekeket megvédjük az LMBTQ-propagandától”

A Momentum kiakadt a DK-ra, mert sem Gyurcsány, sem a neje Dobrev Klára nem vett részt a pride-on. A meleg büszkeség felvonulása okán harmincnyolc, Budapesten dolgozó nagykövet tiltakozott a gyermekvédelmi törvény ellen. Szijjártó Péter pedig egy gólyacsaládról tett ki képet Facebook-oldalára, amelyhez azt írta, „Anyuka, apuka, gyerekek. Egy család.”

  • „A magyar gyerekeket megvédjük az LMBTQ-propagandától”

Nemcsak Karácsony Gergely pártja a Párbeszéd, hanem a momentumos politikusok így önfeledten ugráltak és táncoltak a kamionokon. A Gyurcsány házaspár azonban idén nem csatlakozott a menethez - sokak szerint ez is a kampány előszele lehet.

Kele János, a Momentum elnökségi tagja szerint elgondolkodtató, hogy a DK az ellenzék legerősebb pártjának tartja magát, a Momentummal ellentétben azonban nemhogy saját kamiont nem indított a pride-on, de csupán egyetlen zászlóval – meglehetősen visszafogottan – képviseltették magukat az eseményen.

A homoszexualitását nyíltan vállaló amerikai nagykövet is együtt vonult a tömeggel. A hazánkat folyamatosan támadó diplomata közölte: támogatja a meleg közösségeket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

A Napi aktuális vendége volt Lampé Ágnes munkatárs Szabad Európa és Haraszti Gyula újságíró Magyar Nemzet volt, akikkel többek között ezekről a témákról beszélgetett M. Dobos Marianne műsorvezető: Magyar Péter felveszi EP-mandátumát, az RMDSZ nem támogatta a TISZA Párt felvételét a Néppártba.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!