2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

A Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést idén összesen hatan kapták meg + videó

A kitüntetés fontos az egyes ember, az állam és nemzet egésze szempontjából egyaránt – hangsúlyozta a miniszterelnök-helyettes a Magyar Érdemrend tisztikeresztje, és a Magyar Érdemrend lovagkeresztjének átadóján.

  • A Magyar Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést idén összesen hatan kapták meg + videó

A történelmi zászlók bevonulásával kezdődött az állami kitüntetések átadási ünnepsége a Karmelita kolostorban. A Magyar Érdemrend tisztikeresztjét idén összesen hatan kapták meg. Az elismerést többek közt Simon János a Közszolgálati Egyetem kutatóprofesszora is átvehette. 

Ilyenkor azt sajnálom, hogy anyukám nem élhette meg, vagy a feleségem nem élte meg. A gyerekeimnek ajánlanám igazából, meg hát azoknak a tanítványaimnak, akik olyan 1500-an kétezren lehetnek, akiket az egyetemen tanítottam az elmúlt 44 évben.

Minden kitüntetés, és díj az elvégzett munkáról szól – hangsúlyozta a miniszterelnök-helyettes.

Az Önök életműve, az Önök teljesítménye, az olyan érték, ami nemzetmegtartó erőt jelent, itt és most az egész magyar társadalom számára, és büszkeség mindannyiunknak, hogy ahhoz a nemzethez tartozhatunk, amelynek olyan tagjai vannak, akik ilyen teljesítményre voltak képesek – mondta Semjén Zsolt majd hozzátette: a kitüntetés fontos az egyes ember, az állam és nemzet egésze szempontjából egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!