2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A magyar családok jelentik a magyar jövőt és részben az európai jövőt is

A magyar családok jelentik a magyar jövőt és részben az európai jövőt is - mondta a kormányszóvivő a Családbarát Emlékhely Díj megalapítását bejelentő tájékoztatón. Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta: mivel Európa és a világ ma nem a családok és nem az eredendő európai értékek irányába megy, ezért is kiemelt jelentőségű, hogy Magyarország a béke szigete tudjon maradni.

  • A magyar családok jelentik a magyar jövőt és részben az európai jövőt is

Nem lesz változás a családtámogatásokban - hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Brüsszeli nyomásra reagálva. Gulyás Gergely szerint az állam mindig igyekezett saját magán spórolni, ezért csökkentették a központi igazgatásban dolgozók számát és ezért halasztották el az állami beruházások egy részét is.

A magyar családok jelentik a magyar jövőt, és részben az európai jövőt is.

Erről már a kormányszóvivő beszélt a Családbarát Emlékhely-díj megalapítását bejelentő sajtótájékoztatón a Magyar Nemzeti Múzeumban. Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta: fontos, hogy Magyarország olyan hely legyen, ahol a család, a családban élés és a nemzeti identitás továbbra is érték.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth Kevin saját bevallása szerint ezerszer vagy kétezerszer visszanézte már a skótok elleni utolsó csoportmérkőzésen a századik percben rúgott gólját, mellyel a magyar labdarúgó-válogatott megőrizte továbbjutási esélyét a németországi Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!