2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

A liberálisok egyetértenek a Momentummal

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint ebből is látszik, hogy az ellenzék bevándorláspárti és a brüsszeli érdekeket próbálják Magyarországon képviselni.

  • A liberálisok egyetértenek a Momentummal

Egy tagállamnak legyen joga és lehetősége arra, hogy kiváltsa ezeket a menekülteket és fizessen annak az országnak plusz extra pénzt, aki mondjuk Magyarország helyett befogadja és megpróbálja integrálni ezeket a menekülteket.

Extra pénzt kellene fizetnie Magyarországnak, ha nem fogad be migránsokat. Ezt a Momentum elnöke mondta a Hír tv kérdésére még hétfőn. Az ellenzéki pártok többsége nem támogatja Fekete-Győr András javaslatát.

A jobbikhoz hasonlóan a szocialisták is kibújtak a válaszadás alól.

A Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője szerint nem újdonság, hogy az ellenzék bevándorláspárti.

Nacsa Lőrinc hozzátette, hogy nem megnyitni, hanem megvédeni kell Európa határait. Mint mondta, a kormány elutasítja a kötelező letelepítési kvótát, és ahogy eddig, úgy ezután is mindent megtesz annak bevezetése ellen. A frakciószóvivő arról is beszélt, hogy az európai uniós határvédelmi ügynökség szerint minden Európába tartó útvonalon emelkedik az illegális bevándorlók száma.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A francia nagyszülők örömmel küldenék az unokáikat harcolni Ukrajnába?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!