2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

A liberálisok egyetértenek a Momentummal

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint ebből is látszik, hogy az ellenzék bevándorláspárti és a brüsszeli érdekeket próbálják Magyarországon képviselni.

Egy tagállamnak legyen joga és lehetősége arra, hogy kiváltsa ezeket a menekülteket és fizessen annak az országnak plusz extra pénzt, aki mondjuk Magyarország helyett befogadja és megpróbálja integrálni ezeket a menekülteket.

Extra pénzt kellene fizetnie Magyarországnak, ha nem fogad be migránsokat. Ezt a Momentum elnöke mondta a Hír tv kérdésére még hétfőn. Az ellenzéki pártok többsége nem támogatja Fekete-Győr András javaslatát.

A jobbikhoz hasonlóan a szocialisták is kibújtak a válaszadás alól.

A Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője szerint nem újdonság, hogy az ellenzék bevándorláspárti.

Nacsa Lőrinc hozzátette, hogy nem megnyitni, hanem megvédeni kell Európa határait. Mint mondta, a kormány elutasítja a kötelező letelepítési kvótát, és ahogy eddig, úgy ezután is mindent megtesz annak bevezetése ellen. A frakciószóvivő arról is beszélt, hogy az európai uniós határvédelmi ügynökség szerint minden Európába tartó útvonalon emelkedik az illegális bevándorlók száma.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!