2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

„A liberális gondolkodás képviselői a kereszténydemokráciában is egyre hangosabbak”

Minden, ami az elmúlt időszakban magyar politikában történt, az Fidesz és a KDNP akarategységében történt, ezért az egyedül a Fidesz kizárását követelő néppárti politikusok vagy teljesen tájékozatlanok, vagy a liberális sajtó véleményét szajkózzák. Erről Rétvári Bence beszélt a hír Tv Péntek kilenc című műsorában.

  • „A liberális gondolkodás képviselői a kereszténydemokráciában is egyre hangosabbak”

A KDNP alelnöke szerint a liberális gondolkodás képviselői a kereszténydemokráciában is egyre hangosabbak és ez már a mozgalom identitását is veszélyezteti. „Ha kimondjuk azt, hogy haza, nemzet, azt hogy család, vagy azt hogy keresztény kultúra, azt hogy nemzet, az hogy család, ezt mi ki tudjuk mondani, de ezek helyett Brüsszelben azt halljuk, hogy multikulturalizmus, a család helyett azt hogy gender. Mintha ezek a szavak már tiltott szavak lennének, ez a liberálisoknál előfordult, ezt itthon is megszoktuk, de hogy ezt már a kereszténydemokrata pártcsaládon belül sem lehet kimondani, hogy keresztény kultúra, hazaszeretet család?” – tette fel a kérdést a politikus a Hír TV-ben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Élőlánc a pedagógusokért

Élőlánc a pedagógusokért

Jáger Laura a Döbrentei térről, Rizmayer Mihály a Keleti pályudvarról, Velkovics Vilmos Budapest belvárosából tudósított.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!