2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

„A liberális gondolkodás képviselői a kereszténydemokráciában is egyre hangosabbak”

Minden, ami az elmúlt időszakban magyar politikában történt, az Fidesz és a KDNP akarategységében történt, ezért az egyedül a Fidesz kizárását követelő néppárti politikusok vagy teljesen tájékozatlanok, vagy a liberális sajtó véleményét szajkózzák. Erről Rétvári Bence beszélt a hír Tv Péntek kilenc című műsorában.

A KDNP alelnöke szerint a liberális gondolkodás képviselői a kereszténydemokráciában is egyre hangosabbak és ez már a mozgalom identitását is veszélyezteti. „Ha kimondjuk azt, hogy haza, nemzet, azt hogy család, vagy azt hogy keresztény kultúra, azt hogy nemzet, az hogy család, ezt mi ki tudjuk mondani, de ezek helyett Brüsszelben azt halljuk, hogy multikulturalizmus, a család helyett azt hogy gender. Mintha ezek a szavak már tiltott szavak lennének, ez a liberálisoknál előfordult, ezt itthon is megszoktuk, de hogy ezt már a kereszténydemokrata pártcsaládon belül sem lehet kimondani, hogy keresztény kultúra, hazaszeretet család?” – tette fel a kérdést a politikus a Hír TV-ben.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Egymást vádolják előválasztási csalással az ellenzéki pártok Kecskeméten

A helyi Fidesz szerint Kecskeméten a baloldali szivárványkoalíciónak befellegzett. 2021. szeptember 28.

Idén komolyabb lehet az influenza-járvány

Mindkét fertőzés ellen csak a védőoltás nyújthat biztos védelmet. 2021. szeptember 28.

Magyar-horvát infrastruktúra-fejlesztés

Fejleszteni kell a Magyarországot Horvátországgal összekötő infrastruktúrát, mert a határ menti együttműködés dinamikusabbá tétele elősegíti a gyors újraindítást - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Nagykanizsán. 2021. szeptember 28.

Legfrisebb híreink

Négylábú tűzoltók

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság II. kerületi hivatásos tűzoltó parancsnokságán járt a Radar című műsorunk stábja.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!