2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vörös narkó 10:55

Belföld

„A liberális gondolkodás képviselői a kereszténydemokráciában is egyre hangosabbak”

Minden, ami az elmúlt időszakban magyar politikában történt, az Fidesz és a KDNP akarategységében történt, ezért az egyedül a Fidesz kizárását követelő néppárti politikusok vagy teljesen tájékozatlanok, vagy a liberális sajtó véleményét szajkózzák. Erről Rétvári Bence beszélt a hír Tv Péntek kilenc című műsorában.

  • „A liberális gondolkodás képviselői a kereszténydemokráciában is egyre hangosabbak”

A KDNP alelnöke szerint a liberális gondolkodás képviselői a kereszténydemokráciában is egyre hangosabbak és ez már a mozgalom identitását is veszélyezteti. „Ha kimondjuk azt, hogy haza, nemzet, azt hogy család, vagy azt hogy keresztény kultúra, azt hogy nemzet, az hogy család, ezt mi ki tudjuk mondani, de ezek helyett Brüsszelben azt halljuk, hogy multikulturalizmus, a család helyett azt hogy gender. Mintha ezek a szavak már tiltott szavak lennének, ez a liberálisoknál előfordult, ezt itthon is megszoktuk, de hogy ezt már a kereszténydemokrata pártcsaládon belül sem lehet kimondani, hogy keresztény kultúra, hazaszeretet család?” – tette fel a kérdést a politikus a Hír TV-ben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!