2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

A lehető legkisebb bürokráciával akarják működtetni az államot

Egy-két hónapon belül minden elbocsátott közszolga helyzete rendeződhet – ezt mondta a kormányszóvivő a Magyarország élőben című műsorunkban.

  • A lehető legkisebb bürokráciával akarják működtetni az államot

Kovács Zoltán szerint most olyan nagy a munkaerőhiány, hogy átképzésekkel lehet munkát találni. A kormányszóvivő azt is mondta, hogy a lehető legkisebb bürokráciával akarják működtetni az államot.

„A jelenlegi, a mai munkaerőpiaci körülmények között biztosak vagyunk benne, hogy ennek a 2,5 ezer embernek, 18 százalékos lesz a központi közigazgatásban, tehát a kormányzati szerveknél a leépítés és ennél kisebb a háttérintézményi körbe - az elhelyezkedés nem lesz nehézség, hiszen munkaerőhiány van” – jelentette ki a Hír TV-ben kormányszóvivő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!