2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

A Kúriához fordul az állam az MSZP-közeli irodák miatt

  • A Kúriához fordul az állam az MSZP-közeli irodák miatt

A Kúriához fordul a magyar állam, hogy vizsgálják felül a Politikatörténeti Intézet irodái ügyében hozott ítéletet. A Fővárosi Ítélőtábla nyáron mondta ki, hogy az MSZP-közeli kutatóintézet jogszerűen tulajdonolja irodáit a volt Néprajzi Múzeum épületében. A vitatott irodákat még 1990-ben kapták, az állam szerint jogtalanul, mondván a MSZP nem volt az MSZMP KB jogutódja. Az intézet egyébként kész lenne elhagyni az épületet, ha kiváltanák egy másik ingatlannal vagy pénzzel. Az épületbe egyébként várhatóan a Kúria költözik majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!