2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

A külkeres aranyifjú zsúrpubi és a focihulligán színeváltozásai

Mai Főhőseink egyike már tuti befutó a Jobbik EP-listáján, míg a másik nincs benne a legjobb ötben. A zsidólistázós Gyöngyösi Márton és az ex-huligán Szilágyi György életpályáját futjuk be a mai műsorban, Losonczi Kata szerkesztésében és Apáti Bence műsorvezetésével.

  • A külkeres aranyifjú zsúrpubi és a focihulligán színeváltozásai

Gyöngyösi Márton édesapja külkeresként dolgozott, ami akkoriban azt jelentette, hogy jó elvtárs volt és akkor ezzel még nem mondtunk semmit. A kis Marci gyerekkorát Egyiptomban, Irakban, Afganisztánban és Indiában töltötte. 

Azt tudták, hogy kitiltották Ukrajnából? Történt ugyanis, hogy 2014. november 2-án, egy nemzetközi megfigyelőcsoport tagjaként részt vett a Donyecki Népköztársaság  elnökválasztásán. Hogy mit keresett a háborús zónában és miben számítottak a szakértelmére, azt az önök fantáziájára bízzuk, de tény, hogy ez nagyon nem tetszett az ukránoknak. Gyöngyösi Márton eztán 2012-ben azt kifogásolta egy azonnali kérdésben, hogy a kormány nem állt a palesztinok oldalára a gázai konfliktus idején. Ekkor beszélt az azóta fogalommá vált listázásról is.

Szilágyi már kiskorában kapcsolatba került a sporttal, többek között a Ferencváros szurkolója, a '90-es években tagja volt a hírhedt ferencvárosi 2-es szektornak, amely akkoriban Magyarország legkeményebb huligáncsoportja volt. Ezen kívül tagságot viselt az FTC Baráti Körben, vezetője a Magyar Labdarúgó-szövetség Szurkolói Koordinációs Irodájának, alapító tagja a Ferencváros Szurkolók Szövetségének.

A Fradi labdarúgó mérkőzéseire 2007-ig járt ki. Elvégezte a Semmelweis Egyetem sportszervező-menedzser képzését. Korábban utazási irodát is üzemeltetett. A politizálást a MIÉP-ben kezdte, a Jobbikhoz 2008-ban csatlakozott. Előbb a Sportkabinet vezetője volt, majd Vona Gábor elnök kabinetvezetője lett.

A teljes adás:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!