2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő 03:00

Belföld

A külkeres aranyifjú zsúrpubi és a focihulligán színeváltozásai

Mai Főhőseink egyike már tuti befutó a Jobbik EP-listáján, míg a másik nincs benne a legjobb ötben. A zsidólistázós Gyöngyösi Márton és az ex-huligán Szilágyi György életpályáját futjuk be a mai műsorban, Losonczi Kata szerkesztésében és Apáti Bence műsorvezetésével.

  • A külkeres aranyifjú zsúrpubi és a focihulligán színeváltozásai

Gyöngyösi Márton édesapja külkeresként dolgozott, ami akkoriban azt jelentette, hogy jó elvtárs volt és akkor ezzel még nem mondtunk semmit. A kis Marci gyerekkorát Egyiptomban, Irakban, Afganisztánban és Indiában töltötte. 

Azt tudták, hogy kitiltották Ukrajnából? Történt ugyanis, hogy 2014. november 2-án, egy nemzetközi megfigyelőcsoport tagjaként részt vett a Donyecki Népköztársaság  elnökválasztásán. Hogy mit keresett a háborús zónában és miben számítottak a szakértelmére, azt az önök fantáziájára bízzuk, de tény, hogy ez nagyon nem tetszett az ukránoknak. Gyöngyösi Márton eztán 2012-ben azt kifogásolta egy azonnali kérdésben, hogy a kormány nem állt a palesztinok oldalára a gázai konfliktus idején. Ekkor beszélt az azóta fogalommá vált listázásról is.

Szilágyi már kiskorában kapcsolatba került a sporttal, többek között a Ferencváros szurkolója, a '90-es években tagja volt a hírhedt ferencvárosi 2-es szektornak, amely akkoriban Magyarország legkeményebb huligáncsoportja volt. Ezen kívül tagságot viselt az FTC Baráti Körben, vezetője a Magyar Labdarúgó-szövetség Szurkolói Koordinációs Irodájának, alapító tagja a Ferencváros Szurkolók Szövetségének.

A Fradi labdarúgó mérkőzéseire 2007-ig járt ki. Elvégezte a Semmelweis Egyetem sportszervező-menedzser képzését. Korábban utazási irodát is üzemeltetett. A politizálást a MIÉP-ben kezdte, a Jobbikhoz 2008-ban csatlakozott. Előbb a Sportkabinet vezetője volt, majd Vona Gábor elnök kabinetvezetője lett.

A teljes adás:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!