2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Radar 23:30

Belföld

A köztársasági elnök arról beszélt, hogy a magyar katonák példamutató emberfők legyenek a jövő generációi előtt is + videó

Békeidőben is elkötelezett honvédekre van szükség, mondta Sulyok Tamás köztársasági elnök abból az alkalomból, hogy köszöntötte a Magyar Honvédség kötelékében szolgálókat.

  • A köztársasági elnök arról beszélt, hogy a magyar katonák példamutató emberfők legyenek a jövő generációi előtt is + videó

– Önök esküjükhöz híven a garanciái Magyarország függetlenségének és a magyar emberek biztonságának – fogalmazott közösségi oldalán Sulyok Tamás, aki a magyar honvédelem napja alkalmából köszöntötte a honvédelem kötelékében dolgozókat.

A köztársasági elnök videós bejegyzésében maga is katonai egyenruhát öltve beszélt arról, hogy békeidőben is elkötelezett honvédekre van szükség.

– Legyenek mindig példamutató emberfők a jövő generációi előtt is, mert a hazának még a békeidőkben is elkötelezetten szolgáló honvédekre van szüksége. Köszönöm tartásukat, köszönjük elhivatottságukat, és legyenek méltó utódai a több mint 175 éve íródó hazai honvédelemnek! A hazáért mindhalálig! – fogalmazott.

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Facebook / képernyőfotó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Gyors helyzetjelentést adott ma Orbán Viktor Brüsszelből, amiből az derül ki, hogy arrafelé nem nagyon értenek a szép szóból. A miniszterelnök szerint ugyanis semmibe vették az európai emberek akaratát, és a baloldallal és a liberálisokkal összeállt Néppárt leosztotta az EU vezető pozícióit. Minderről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Magyarország egyedül képviseli azt az álláspontot, hogy a békéhez vezető egyetlen út a tűzszünet és a béketárgyalások - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!