2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

A Közösen Jászberényért Egyesület győzött az időközi választáson

Újra a jobbikos Budai Lóránt lett a polgármester, és az ellenzékiek nyertek mind a tíz egyéni választókerületben.

  • A Közösen Jászberényért Egyesület győzött az időközi választáson

Vasárnap időközi önkormányzati választást tartottak Jászberényben, miután tavaly ősszel feloszlatta magát a képviselő-testület. A település lakói újra megválasztották polgármesternek a Közösen Jászberényért Egyesület egyébként jobbikos politikusát, Budai Lórántot, aki 67,8 százalékot kapott, fideszes kihívója, Besenyi Orsolya pedig 29,3-at.

A tíz egyéni választókerületben is mindenhol az ellenzék győzött, így a 15 tagú képviselő-testületben 11 mandátumuk lesz, a kormánypártoknak pedig 4.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött vasárnapi videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!